Керем Бурсин номиниран меѓу „100 најубави лица 2020“

Турскиот актер Керем Бурсин доживува подобри моменти во кариерата и животот.
Серијата Чукај во мојата врата, во која ја игра главната улога со Ханда Ерчел, постигнува подобар и подобар рејтинг. Многумина зборуваат за големиот тандем и неверојатната енергија меѓу нив. Се повеќе и повеќе се зборува дека Ханде и Керем се повеќе од пријатели, но тие информации сè уште не се потврдени. Како што велат самите, убаво поминуваат заедно, поминуваат многу време, разговараат, шетаат. Уште едно убаво признание доаѓа за актерот.

Објавено е меѓу „100 најзгодни лица во 2020 година“ според ТЦ Кандлер. Без сомнение, годинава беше исклучително успешна за Керем.

By: TV Exposed

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*