Керем Бурсин конечно зборуваше за неговата врска со Ханде Ерчел!

Дали Керем Бурсин и Ханде Ерчел се заедно? Прашање што се поставуваше сè почесто во претходните денови.
По раскинувањето на Ханде Ерчел со нејзиното долгогодишно момче и сè поблиската врска помеѓу неа и нејзината колега од серијалот „Чукај на мојата врата“, Керем Бурсин, се појавија многу теми. Во последниот период имало многу натписи дека има нешто повеќе од пријателство помеѓу Керем и Ханде. Некои дури тврдеа дека нивната врска и наводната врска биле причината за раскинот на Мурат и Ханде.

Актерот Керем Бурсин реши да го сруши „зидот на тишината“ и да им открие на сите каков однос имаат тој и неговата колешка од сцената. Тој уште еднаш потврди дека тие се одликуваат одлично, дека поминуваат многу време заедно и дека уживаат во секој момент. Сепак, како што тврди Керем, нема ништо друго освен пријателство помеѓу него и Ханде.

By: TV Exposed

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*