Керем Бурсин и Демет Оздемир во врска ?! Актерката зборуваше…..

Актерот Керем Бурсин е честа тема на статии во турските медиуми.
Покрај неговата забележителна улога во сè попопуларната серија Чукај на мојата врата, многу се зборува за неговиот лубовен статус. Се шпекулира дека тој е причината за разделбата на колешката Ханде и Мурат. Покрај тоа, има чести натписи и тврдења дека тој и Демет Оздемир биле блиски во последните месеци, дури и дека се во лубовна врска.

Сепак, според актерката, тоа нема никаква врска со вистината.

„Дали таа гласина сè уште трае?“ Ова не е вистина. Тоа нема никаква врска со вистината. Во моментов, мојот единствен фокус е работата, а најважната работа за мене е да работам. Моето срце е отворено само за работа и за моето семејство. Што се однесува до мојот приватен живот, лубов – немам такво нешто “. Демет изјави за турските медиуми.

By: TV Exposed

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*