Керем Бурсин изгледа ФЕНОМЕНАЛНО во нова реклама за Under Armour (ВИДЕО)

Турскиот актер Керем Бурсин е ликот на Under Armour.
Under Armour се занимава со производство на спортска опрема, Керем поминува многу време на тренинзи, па не е изненадувачки што го избра раководителот на компанијата. Керем несомнено изгледа одлично, тој многу се грижи за своето тело, а во новата реклама е едноставно – феноменален. Речиси сите се согласуваат во таа проценка и посочуваат дека актерот изгледа подобро и подобро. Видеото е видено над 2 милиони пати, а има собрано над 500.000 лајкови.

Меѓу големиот број коментари, се издвојуваше Ханде ЕрЧел, која и напиша на својот колега од серијалот – „многу добро“. Како изгледа Керем? Пишете ни во коментарите.

By: TV Exposed

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*