Керем Бурсин за Ханде Ерчел и Серенај Сарикаја

Актерот Керем Бурсин вчера беше забележан од новинарите откако го напушти сетот.
По тој повод, тој даде ново, кратко интервју. Керем Бурсин истакна дека е нормално и природно Ханде Ерцел и тој да станат толку добри пријатели. Последните неколку месеци тие поминаа заедно до 24 часа на ден. Керем исто така призна дека е многу среќен и возбуден што се појавува во програмата „Гласот на Турција“. Актерот се пошегува дека после тоа започнал да пее, но како и да е, за себе и за своето срце. Еден од новинарите за Бурсин изјави дека и Серенај Сарикаја има прекрасен глас.

Бурсин изгледаше малку изненаден од прашањето. Тој кратко одговори: „Да, има.“ Покрај тоа, присутните новинари забележаа дека Керем малку ја смени бојата на неговиот глас.

By: TV Exposed

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *