Карантинот заврши за Еда Еџе, одморот започна!

Познатата актерка Еда Еџе стана една од најзборуваните актерки оваа сезона со ликот Јелдиз што го прикажа во серијалот Забрането јаболко. Придонесот на Еда Еџе беше исто така многу важен за серијата да се одвива добро.

Еда Еџе, едно од имињата што ја водеше кампањата за стопирање на поставената работа во серијалот во март поради коронавирусот, се погрижи да не ја напушти куќата во периодот од 2,5 месеци.

Славната актерка замина на одмор во Бодрум учествувајќи во чекорите за нормализација што започнаа во јуни.

Според веста на весниците започна одморот на Еда Еџе и нејзиното момче кошаркар Бујарахан Тункер. Двојката го помина целиот ден на базен. Еда Еџе не сакаше да влезе во базен.

https://televizyongazetesi.com/

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*