Како ќе ја напушти Мерт серијата Забрането јаболко! ФОТО

Оди уште еден лик од серијата во кој играат Еда Еџе, Шеввал Сем, Ердал Озјагичалар и Несрин Каваџаде! Името за кое публиката има мака во трпеливост со она што го работеше долго време, наскоро ќе се прости од серијата.

Траги од овој тренд се појавија и во епизодата 99! Името што би се простило од Забранетото јаболко, кое понекогаш ја напрегаше публиката со својата апсурдност, а понекогаш ја насмеаше публиката, се појави пред малку!

Мерт, кој најпрво го испрати во затвор со стапицата што му ја постави на Керим, потоа се ожени со Зехра и ги зеде неговите акции во компанијата и на сите им олесна кога конечно се обелоденија неговите постапки!

Разговарајќи со Мерт во новата епизода, Зехра конечно ги разбра плановите на Мерт, кој одеднаш ја донесе потврдата за развод! Зехра, која не забележа ништо со целата своја чистота, беше изненадена што би сторила кога Мерт се обидел да се разведе откако ги купил акциите од него.

Но, ненамерно паѓа во друга стапица! Зехра отишол кај Хасан Али и побарал помош. Хасан Али, пак, ја зеде Зехра под негова заштита и му се закани на Мерт и ги заплени акциите.

Во исто време, имаше стапки на заминувањето на ликот!
На крајот, публиката има барање и ликот Мерт ја напушта серијата. Како убава иронија на оваа ситуација, „воздишката на Керим!“ Со тоа што публиката веќе ја стави последната точка!

https://televizyongazetesi.com/

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *