Како изгледа Дениз, ќерката на Нихан и Кемал – фото+видео

Од епизода во епизода се позивесно станува дека најголемата желба на Нихан (Неслихан Атаѓул) и Кемал (Бурак Озчивит) да имаат ќерка ќе се оствари. Сепак, настаните ќе се развиваат во неповолен правец и двајцата уште долго нема да можат да ѝ се радуваат на заедничката среќа. Но, да не откриваме многу од содржината на серијата, ви донесуваме свежи слики од преслатката Дениз.Таа денес има речиси две години и мегаѕвездичка во Турција. Нејзиното име е Арвен Берен Кушатман. Родена е на 19 мај 2016 година. Нејзинте родители Лејла и Онур Кушатман почнале веднаш да објавуваат фотографии од бебето, па така Арвен преку ноќ станала популарна на социјалните мрежи, па така на Инстаграм веќе има 750,000 следбеници. Секако, пресудна била улогата во „Карасевда“.


Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *