Како вистинска султанка: Хурем ги собра сите погледи на црвениот килим во Кан!

Познатата актерка Мерјем Узерли ни е познато како Хурем од серијата „Величествениот“, во која глумаше силна жена која никогаш не се откажа и беше подготвена на се за љубовта. Таа ужива во одгледување на својата четири годишна ќерка и никогаш не била посреќна. Колку и годи животната фаза во која се наоѓа покажа и нејзиното присуство на црвениот килим во Кан. За оваа прилика Хурем облече розов фустан со реси, а оваа комбинација одлично и стои на познатата актерка.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *