Кадир Догулу и Неслихан Атагул постигнаа договор …

Двајцата познати актери наскоро ќе бидат дел од една реклама. Но, не е едноставна реклама. Бидејќи кога станува збор на две од најуспешните имиња во моментов во Турција да бидат заедно во еден спот, се разбира бројките треба да го оправдаат нивното присуство. Се дознава дека во споредба со нивната претходна соработка, вредноста на двата актери во една реклама е зголемена за 35%.Тие се платени 1 милион и 500 илјади фунти, за да бидат главни лица на меѓународен бренд. Оваа вредност е повеќе од веројатно да се вреднува како големо богаство.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *