Каде е снимена серијата Ќерката на амбасадорот? Во кој град се снимаше ќерката на амбасадорот?

Прашањето за тоа каде е снимена Ќерката на амбасадорот, започна да биде на агендата на илјадници луѓе што ја следат серијата.

Ќерката на амбасадорот се снимаше во различни градови, генерално, се случија во границите на Турција, но неколку епизоди се снимија и во странство.

Па, каде е снимена Ќерката на амбасадорот?
Еве детални информации за тоа каде е снимена.
Снимањето на Ќерката на амбасадорот е направено во Бодрум, Мугла. Публиката, која го гледа првиот дел од серијата и сака да дознае каде е снимена, продолжува со своето истражување преку Интернет. Па, во кој град беше снимен од Бодрум? Еве детални информации за земјите и градовите во кои беше снимена Ќерката на амбасадорот.

Неколку епизоди на снимањето за Ќерката на амбасадорот се случија во Република Црна Гора, позната како Црногор.

Снимките што одговараат на пролетните дождови биле направени на познатите плоштади и улици на Котор, Будва, Петровиќ и Цетиње, каде се собрале многу туристи.

Останатите делови од серијата ќе се снимат во областа на Бодрум во Мугла.

Извор: https://www.hurriyet.com.tr/

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *