Каан Урганчоглу со Џансу Дере во турската адаптација на серијата Др. Фостер?

Во наредните денови, снимањето на турската верзија на британската серија Др. Фостер.
Договор со главната актерка беше постигнат пред извесно време. Главниот лик ќе го игра Џансу Дере. Продолжува потрагата по главниот лик, кој ќе го глуми нејзиниот сопруг. Во тек се интензивни преговори со Каан Урганчоглу. Сè уште не е постигнат конечен договор, а според медиумите во Турција, Каан е близу до одлучување да прифати улога во овој проект.

Актерот е познат од серијалот Ask 101, Kara Sevda, Son, A.S.K., Düsman Kardesler, Canim ailem, Ayrilik и уште неколку проекти.

Д-р Фостер е британска серија која започна да се емитува во 2015 година на BBC One. Турската верзија на серијата ќе ја продуцира Медијапим. Продуцент е Фатих Аксои.

By: TV Exposed

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*