Каан Урганчиоглу во преговори за улога во новата серија

Турскиот актер Каан Урганчиоглу има многу понуди за нова работа.
Тој ги мери улогите кои и се нудени долго време. Потврдено е дека тој одбил еден и дека е во преговори за втората серија. Каан одбил улога во турската адаптација на серијата Др. Фостер, наречен Садакациз. Потоа, тој започна преговори за да работи на нов проект. Тоа е серија во продукција на ТВ Ај Јапим – Рекабет. Урганчиоглу доби понуда за главната улога во новата серија чие емитување се очекува на есен, во новата сезона.

Каан Урганциоглу досега имал улоги во над 25 серии, а последни во кои работел биле Ask 101, Kara Sevda, Son и A.S.K.

By: TV Exposed

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*