Исмаил Хачиоглу – помирување по разводот?!

Турскиот печат објави нови вести поврзани со актерот Исмаил Хачиоглу.
Новата вест се однесува на неговиот приватен, поточно семеен живот. Исмаил Хачиоглу минатата година се разведе од сопругата Мерве Чагиран. Поминаа околу шест месеци од разводот. Сега следуваат нови информации за лубовниот живот на овој актер. Многумина помислија дека откако сите ќе тргнат по својот пат, актерот ќе најде нова лубов. Тоа не се случи овој пат. Патеките на Исмаил и Мерва повторно преминаа.

Исмаил Хациоглу и Мерве Чагиран се повторно заедно. Се чини дека и овој пат победи – лубов.

By: TV Exposed

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *