Има нeшто мистериозно во серијалот „Забрането јаболко“! Што се случи со Ендер и Јалдиз?

Трејлери од многу очекуваната серија Забрането јаболко се емитуваат на екраните на Фокс ТВ.

Изненадување по изненадувањето во серијалот Забрането јаболко, кое се очекува да се емитува за публиката во понеделник, 7 септември со својата 75-та епизода.

Како прво, гледачите, кои беа многу задоволни од затворањето на Шахика, не можеа да поверуваат кога ќе видоа дека Ендер и Јилдиз се исто така во истиот оддел.

Како можат Ендер и Јилдиз да се впуштат во таа ситуација.

Еда Еџе, Шевал Сем и Несрин Џавазаде се чини дека ја напуштија модната сцена во кратките трејлери објавени од затворските сцени.

Со својата стилска облека и шминка, тие не оставаат впечаток како ликовите во затвор.

Гледачите, исто така, привлекоа внимание на овој детал во трејлерите.

Гледачите не се фаќаат за вакви детали, бидејќи Забрането јаболко се претвори од драма во минатата сезона и се разви во апсурден стил на комедија.

Обожавателите на ТВ серијата кои оставија коментари велат: „Господ да и даде живот на оваа серија како на Arka Sokaklar“, сметат дека може да дојдат нови изненадувања.

Најголема лубопитност е како Јилдиз и Ендер се впуштиле во таа ситуација …

https://televizyongazetesi.com/

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*