Има ли надеж за серијата Iyi Gunde Kotu Gunde? (ВИДЕО)

Веста е дека ТВ-серијата Во добри и лоши денови, што се прикажува во сабота вечер, ќе има свои финалиња. Романтичната хумористична серија во која играат Елчин Сангу, Озан Долунеј и Јасемин Ален не ја достигна очекуваната гледаност.
Конечната одлука за серијата, која го имаше истиот проблем како ТВ сериите на другите канали, ги изненади сите.

Јасемин Ален даде изјава против ваквата состојба. Друга водечка актерка, Елчин Сангу, изјави дека нема проблеми во тимот или во продукцијата, и дека Star TV ја донесе оваа одлука и изјави дека ниту една работа не може да се докаже во 6 епизоди. Додека сите чекаа конечна 6-та епизода, следуваше изненадување. Трејлерот за 6-тата епизода од серијалот е најавен како нова, а не последна епизода.

На социјалните мрежи има разни прашања во врска со судбината на серијата. Сепак, случајот сè уште не е решен. Актерите реагираа на одлуката на ТВ Стар велејќи дека најновите вести пристигнале пред некој ден. По овој бран реакции на социјалните мрежи, останува прашањето дали каналот доби уште една можност за серијата.

Еве ја најавата за 6-тата епизода, која ќе излезе во сабота, вечерва:

By: TV Exposed

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *