ЗНАЕТЕ ЛИ КОЈА АКТЕРКА ОД СЕРИЈАТА „ДИЛА“ И Е МАЈКА НА ШЕХЕРЗАД И ФЕРИДЕ?

Со двете се запознавме во попуалрните турски серии, а нема да верувате дека се мајка и ќерка!

Преубавата актерка која кај нас се прослави со улогата на Шехерзад во серијата „1001 ноќ“, а сега игра во популарниот Карадај, Берѓурзал Корел, и е ќерка на актерката која ја гледаме во хит серијата „Дила“, во која го игра најзлобниот главен лик.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *