“Зејнеп” позира со сестрата близначка, нема да поверувате колку личат

Турската актерка, Хазал Филиз Кучуккесе, ја знаеме од улогата на Зејнеп во серијата “Кара Севда”. Зејнеп неодамна преку некои фотографии објавени во “Instagram” го привлече вниманието на следбениците, откривајќи ја нејзината рефлексија? Таа има сестра близначка која се вика Денис Кучуккесе, која е многу слична со неа. Над објавените фотографии, 30-годишната актерка напишала ” сестра близначка”, гледајќи една на друга како да е одраз на огледалото.Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*