“Зејнеп” од “Се викав Мелек” во венчаница ги остава сите без зборови

Џансу Дере, е најпосакувана и нај платена актерка во Турција. Бидејќи таа е многу добра во нејзината професија, Џансу секогаш играше главни ликови во турските теленовели. Освен нејзините успеси во светот на филмот, исто така се коментираше многу за нејзиниот приватен живот.
Се вели дека беше мажена , но неговата врска не траеше долго…
Сите нејзини обожаватели биле во можност да ја видат во венчаница.Облечена во венчаница таа те остава без зборови…

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *