Згодниот Синан од „Ќерките на Фазилет“ во приватноста обожава да се фотографира разголен – (фото)

Атрактивниот турски актер кој во серијата „Ќерките на Фазилет“ ја игра улогата на Синан Егемен, Алп Навруз, својата поголема слава ја добива токму преку оваа улога. Имено, тој најпрвин започнува како модел, професија со која сериозно се занимава во Турција, а истата во 2016 година му ја носи првата телевизиска улога. Сепак, најпрепознатлив е како Синан, иако во 2018 година се појави во уште една серија. Алп е роден 1990 година, а честопати ги краси насловните страници на модните магазини. Во јавноста не е познато каков е неговиот љубовен статус, бидејќи тоа вешто го сокрива. Но, она што моногу сака да го покажува е своето атлетско разголено тело од многуте фотографии на својот Инсатграм профил каде го послдат милион ипол обожаватели, меѓу кои секако најголемиот број се припаднички од понежниот пол. Дел од неговите провокативни и секси фотографии се мерак за женските очи, а ги гледате во продолжениe./Vistina.com.mk
Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *