Звездите на турската серија Заклетва заедно на одмор (ФОТО)

Озге Јагиз, една од звездите на серијалот „Заклетва“, реши да го напушти проектот. Таа одлука сè уште не е јасна за многу фанови, но и за медиумите во Турција.
Во новата сезона што беше потврдена порано, нема да ја видиме младата актерка во главната улога по трет пат во низа. Причините сè уште се шпекулираат.

Според турските медиуми, една од причините била наводната лубовна врска меѓу двајцата актери. Озге и Гокберк ниту ги потврдија, ниту ги негираа овие обвинувања, а турските медиуми ги сликаа заедно на одмор. Останува да се види дали има вистина во гласините кои кружат за врската меѓу двајцата, или дали станува збор само за одлично пријателство.

Потсетиме, младата актерка веќе прифати нова главна улога во серијалот Sol Yanim.

By: TV Exposed

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*