За првата слика на бебето, Фахрие и Бурак Озџевит добија скпоцена понуда!

Тие се несомнено една од најпознатата и контроверзна двојка во шоубизот. Нејзината бременост стана вест на секој турски и арапски портал. Вториот почна да се обрне внимание на сите ликови кои имаат големо влијание врз општеството. Не можеме да негираме дека таквиот случај е Фахрие и Бурак. На забавата што ја организираа пред да се роди бебето, многу списанија нудеа извонредни суми за да ја добијат ексклузивноста на првата слика на бебето. Еден милион долари беше огромната понуда што еден магазин од Дубаи им го понуди на парот за првата фотографија на нивното дете. И додека сите мислат дека ова е премногу за да се одбие, двојката немаше проблем да ја отфрли оваа понуда и да ја чуват како приватна првата слика на бебето.
Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *