За оваа фотографија на Ханде Ерчел и Керем Бурсин се зборува со денови (ФОТО)

Турската серија Чукај на мојата врата добива сè поголема популарност.
Таа популарност ги придружува и главните актери во серијалот, актерите Ханде Ерчел и Керем Бурсин. Многу се кажува и пишува за нивната врска. Тие изгледаат одлично, хармонично во серијалот и енергијата меѓу нив е неверојатна. Исто така беше напишано дека има нешто повеќе од пријателство меѓу двајцата. Керем зборуваше и за таа тема.

Без оглед на тоа дали се во лубовна врска или само пријатели, Ханде и Керем продолжуваат да се воодушевуваат и едноставно зрачат. Доказ за тоа е фотографијата што младата актерка ја објави на својот официјален профил на Инстаграм пред неколку дена. Таа и Керем, со широки насмевки на нивните лица, а фотографијата веќе собра неверојатни 2,5 милиони лајкови. Со фактот дека бројот на лајкови се зголемува од минута во минута. Еве ја фотографијата.

By: TV Exposed

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*