За време на пандемијата, се случило нешто во серијата „Забрането јаболко“ што никој не го забележал!

Додека серијата Забрането јаболко не беше на екранот, имаше подобрување што ги изненади сите!
Популарната серија на Фокс ТВ Забрането јаболко го зазеде своето последно место на екранот на 23 март 2020 година со својата 74-та епизода. Серијалот мораше да се збогува порано од планираното. Снимањето, кое беше запрено во март, дури сега е започнато. Како и да е, за време на овој пандемиски процес, имало некои интересни случувања во врска со серијата.

Познатата актерка Шевал Сем одговори на прашања од неговите обожаватели во преносот во живо. Таа ги сподели овие интересни случувања со своите следбеници за време на ова емитување.

Актерката која го игра ликот на Ендер во серијалот таа одговори на следното прашање: „Забрането јаболко, дали ќе продолжи?“

Изјавувајќи дека дознала дека има интересен развој за серијата за време на пандемискиот процес, Шевал Сем рече: „Во овој процес, толку многу луѓе кои не гледале порано за време на пандемискиот процес, повторно го гледаа Забранетото јаболко. Или оние што го пропуштија повторно и повторно ги гледаа сите епизоди. Сите прашуваат, кога ќе започне? „Кога и да се придружам на преносот во живо, тие веднаш ја бараат серијата“.

Шевал Сем, која изјави дека на крајот на јули или почетокот на август ќе се најде во серијалот за забрането јаболко, рече дека би било во ред да се работи до септември и да се сретне со публиката во септември во нивните преноси.

Шевал Сем рече: „Изгледа дека ќе почнеме да снимаме во тоа време за да не ве оставиме без Забрането јаболко и да бидеме на екранот“.

Како што изјави Шевал Сем, таа сака да напредува со тоа што ќе направи 5-6 епизоди пред да ја започне сезоната со земање во предвид на вториот бран на пандемијата.

Серијалот Забрането јаболко, исто така, се очекува да се собере на крајот на јули и да снима епизоди до втората недела од септември. Серијата се појавува на екранот од третата недела од септември.

https://televizyongazetesi.com/

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*