Зашто Јилдиз падна во втор план?!

Во серијата Забрането јаболко, Јилдиз изгледа падна во втор план. Се додека нивната соработка со Ендер и Шахика продолжува, се чини дека тие се доминантни во приказната. Јилдиз остана во втор план и не треба да изненадува ако сценаристите наскоро имаа многу интересни настани за да ја истакнат

Забрането јаболко епизода 99 повторно ќе биде преполна со сцени кои Шахика и Ендер ги играат на Хасан Али бег. Состојбата на одмазда што Шахика ќе му ја земе на Хасан Али, исто така, ја насмевува публиката …

Гледачот ја сумираше најновата состојба на Шахика на следниов начин: „Шахика стана свекрва на Јилдиз, маќеа на Чагатај, баба на Халит Чан, дедо на Асуман, оваа жена се плаши“, остави коментар.

Друго забележително прашање беше дека Шахика, која имаше намера да се ожени со Чагатај во претходните поглавја, се ожени со неговиот татко Хасан Али.

https://televizyongazetesi.com/

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*