Зашто е паузирано снимањето на серијата Марасли ?!

Снимањето на турската серија Марасли беше паузирано и одложено за ново известување.
Откако актерот Бурак Дениз доби позитивен тест за коронавирус, снимките на овој проект беа запрени. Сите актери и луѓе кои работат на оваа серија се подложени на дополнителни тестови. Резултатите од Алина Боз, како и сите други, ќе бидат објавени подоцна. Ова е втор пат за кратко време Алина да биде во група луѓе за кои се смета дека се заразени со коронавирус. Актерката ја помина истата, непријатна приказна есента 2020 година, кога од истата причина беше запрено снимањето на серијата Ask 101.

Засега нема информации како паузата за снимање ќе влијае на преносот на серијата Марасли.

By: TV Exposed

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *