Започнaa одморoт за Каан Ургенчиоглу и неговата девојка

Актерот Кaan Ургенџиоглу, познат по серијата “Кара Севда” познат во улогата на Емир, започна со одмори заедно со неговата девојка Зејнеп Ојнак. Двојката ја отвори оваа летна сезона во Аккаја . Сликите од папараците покажуваат дека Каан е навистина претпазлив за неговата девојка. Дури му даде и неколку совети како да го практикува сурфањето полесно.Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*