Започнува нова турска серија – Masumiyet | Невиност

Во среда, 24 февруари, беше премиерата на новата турска серија наречена Masumiyet | Невиност
Првото име на овој проект беше Јаси 19. Подоцна, серијата доби ново име под кое ќе се емитува – Masumiyet. Серијата е во продукција на Голд филм. Сценарист на серијата „Масумијет“ е Сирма Јаник, а режисер е Омур Атај.

Дејство на серија:

Животот на Бахар, кој е оженет и има две деца, го менува денот кога нејзината 19-годишна ќерка ќе се за влуби во погрешен човек. Првата лубов на нејзината ќерка Ела не е студент на универзитет, ниту некој на нејзина возраст. Ела е залубена во 35-годишниот шеф на нејзиниот татко, кој е пред брак. Бахар ќе се обиде на секој начин да ја спаси својата ќерка од погрешен чекор. Без оглед на тоа што ќе се обиде, тој не успева. Животот на Бахар и нејзиното семејство ќе се смени засекогаш на деветнаесеттиот роденден на Елина.

Улоги:

Дениз Чакир (како Бахир Јуксел), Мехмет Аслантуг (Харун Орхун), Хуlyaа Авсар (Хале Илгаз), Илајда Алисан (Ела Јуксел), Серкај Тутунку (Илкер). Во серијата ќе се појават и Дениз Исин, ​​Толга Гулец, Ертугрул Постоглу, Неслихан Арслан и други.

By: TV Exposed

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *