Започнува новата турска серија Çatı Katı Aşk (Лубов на под кров)

Нова турска серија наречена Çatı Katı Aşk ја имаше својата премиера пред два дена во Турција.
Главните улоги во серијата ги играат Фуркан Андич, Езги Шенлер, Јигит Киразчи и Нилај Дениз. Тоа е лубовна приказна која започнува на денот кога двајца гости се појавуваат во големо турско семејство. Се разбира, тие ќе најдат не само авантури, туку и вистинска убов. Серијата ќе се емитува на Турскиот канал Д.

By: TV Exposed

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*