Започна новата игра во Забрането јаболко, но кој ќе пристигне прв на целта? ВИДЕО

По крајот на соработката Ендер-Јилдиз, сега Ендер и Шахика се собраа да ја уништат Јилдиз. Да видиме дали новото дуо ќе ги постигне своите цели во 94-та епизода од серијата. Ендер и Шахика, кои мислат да го поразат Хасан Али и со тоа да се обидат да се вратат во холдингот, немаат ништо против да ја потрошат Јилдиз.

Да потсетиме, Нилпери Шахинкаја ќе влезе во серијалот како Џансу од оваа епизода. Пристигнувањето на Џансу ќе предизвика важна промена во приказната. Оние кои го поставија Џансу дома се Ендер и Шахика… Сепак, нивните планови можеби нема да останат во тек.

Во серијата Забрането јаболко, или Хасан Али Бег претвора игра и ќе им направи проблеми на Ендер и Шахика, или Јилдиз ќе направи потег што ќе ги расипе сите нивни напори. Исто така, постои можност Ендер и Шахика да бидат успешни. Значи, сценариото е јасно, ќе видите што ќе се случи.

Во 94-та епизода, Јилдиз презема акција за да им одржи добра лекција по играта на Ендер и Шахика за неа. Ендер и Шахика планираат да го поразат Хасан Али користејќи Џансу.

Еве еден извонреден трејлер од епизодата 94 од серијата:

https://televizyongazetesi.com/

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *