Запознајте ја вистинската сестра на Бурак Озчивит (фото)

Популарниот турски актер Бурак Озчивит во сериите досега неколкупати имаше улога на постар или помал брат во големо семејство. Во неговата приватност не е ништо поразлично кога се во прашање братско-сестринските врски. Имено, тој ја има сестра си Бурчин која е вистинска црнокоса убавица и доста личат еден со друг. Бурчин за разлика од својот брат кој стапи во брак со актерката Фахрие Евџан минатата година, таа се омажи пред него, а во бракот има и една мала ќеркичка и внука на Бурак.

Братот и сестрата често знаат да поминат време заедно, да се фотографираат за јавноста и да ги објават фотографиите на социјалните мрежи. Погледнете ги нивните приватни фотографии.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *