Заедничка слика на Соња и Снеки од „Чиста љубов“

Во хрватската серија „Чиста љубов“, провокацијата и е доделена на Нивес Целзиус, додека пак онаа повлечената и скромна страна, е актерката Тара Росандиќ која ја игра улогата на Соња.
За разлика од Нивес, Тара и не е така слободна во разголувањето, но за потребите на една фотосесија за хрватски магазин и таа покажа раскошно деколте.
Облечени во провокативни коктел фустани, Нивес и Тара позираа седнати една покрај друга.
Ако мислевте дека Соња не би ја виделе во едно такво провокативно издание, се лажете.
Оваа фотосесија е потврда за тоа, а иако се облечени слично, тешко која може да го засени раскошот на Нивес Целзиус.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *