Зад сцената за време на снимањето на серијата Херџаи (ВИДЕО)

Херџаи е турска серија која припаѓа на жанровите на драма и романса, која започна со емитување во 2019 година.
Серијата е заснована на романот Херџаи од Сумеја Езел. Сценариото за серијалот го напишаа Еда Тезчан и Фераи Сахин. Во режија на Cemем Карчи, Бенал Таири и Барис Јос.

Самата серија предизвика многу симпатии и има добри оценки.

Пристигнува интересно видео од Турција во кое можете да видите како изгледа снимањето на самата серија, т.е. како сето тоа изгледа зад камерата.

By: TV Exposed

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *