Женската публика се наоѓа во ликот на Асија претставена од Џансу Дере … Што велат гледачите за неа?

Серијата Неверен продолжува да се прикажува на екранот на Канал Д во среда навечер. Џансу Дере, која ја игра ликот на Асија во серијата, се појавува на екранот како докторка и силна жена. Фановите на серијата се исто така многу позитивно изненадени, бидејќи ретко гледаат такви ликови на екранот, кои не се двоумат да ја покажат својата моќ.
Втората епизода од серијата се емитуваше и серијалот го зазеде првото место во групата АБ, дури според рејтинг ја победи серијата Курулуш Осман, а во другите категории го зазеде второто место по својот ривал. Рејтингот е одличен, одзивот на социјалните мрежи е неверојатен, а Џансу Дере успеа да ги импресионира гледачите.

Интересни коментари за Џансу Дере и нејзиниот лик Асија следеа на социјалните мрежи, како што се:

Сите жени треба да бидат како Асија
Ние сакаме да гледаме такви моќни жени во телевизиски серии.
Како Азија, јас сум силна.
Што и да се случи, бидете секогаш силни.
Ако сте забележале, генерално силните, интелигентни и убави жени како Асија се премногу голем залак за мажите.
Се надевам дека ќе можеме да ја видиме Асија во прекрасни сцени кога станува збор за одмазда.
Се надевам дека не гледаме жена да делува силно, а потоа да стане глупава.
Сакавме да видиме толку силна жена, беше прекрасно.
Се восхитувам на бескомпромисните жени со силна волја кои цврсто стојат на земја.

By: TV Exposed

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *