Еџе од „Ќерките на Фазилет“ во приватноста е лице од насловна страница кое хипнотизира со убавина (фото)

Афра Сарачоглу е името на младата турска манекенка која ја игра улогата на Еџе, едната од ќерките на Фазилет во истоимената серија. Таа има 21 година, а како и многуте турски мкодели се инфлилтрира во телевизиските серии без некое поголемо актерско искуство зад себе. Во Турција продуцентите, режисерите и кастинг менаџерите, ѕвездите од сериите најмногу ги бираат од модните агенции, а таков е случајот и со убавата Афра. Во серијата е сиромашна и очекува дека еден ден ќе стане заштитно лице на козметична линија, но во реалноста, токму тоа е нејзиното секојдневние. Таа често е лице од насловните страници на модните магазини во Турција, а не ретко е избрана и за заштитно лице на познати брендови. Ова е „Еџе“ во приватноста:Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *