Несрин Џавадзаде, одлично тацнува со црвен фустан! (ВИДЕО)

Актерката, со ликот на Шахика, објави и фотографии и видеа од снимањето на постерите.

https://www.instagram.com/p/CEM6PfAh1M8/?utm_source=ig_web_button_share_sheet

Несрин Џавадзаде, која не можеше да продолжи со својата брзина, исто така ги објави моментите кога танцуваше …

Актерката со црвен низок фустан и црвени чевли, беше ценета за нејзиниот танц, како и шегите.https://televizyongazetesi.com/

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*