“Емир” од Карасевда не може да ја заборави Зeјнeп, еве што прави тој за неа!

Актерот Каан Ургенчиоглу, стана познат со улогата на Емир во серијата, Кара Севда. Актерот со харизматичен карактер, Емир, успеа да создаде голем број фанови за кратко време. Сега кога серијата е завршена, Емир покрена сомнеж. Сликата објавена од него со познатата турска актерка, Хазал Филиз Кучуккесе, која ја познаваме како Зејнеп, предизвика сомневање дека актерите почнале љубовна врска …
Овој факт го прави ова прашање поинтересен, бидејќи и двата актери во нивната сметка на Instagram ја објавија истата слика. Што се случува меѓу нив …?! Оставаме на вас да одлучите дали има нешто повеќе меѓу нив двајцата.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *