Емина Јаховиќ сигурно немаше да биде радосна поради овие слики!!!

Турскиот пеач објавил слико со колешката, која дигна голема прашина.Никако да стивнат медиумите од познатиот бивш брачен пар Емина Јаховиќ и Мустафа Сандал кој откако официјално се разведоа станаа медиумска сапуница во која и двајцата како да се тркаат кој поголемо внимание ќе предизвика. И додека Емина најде богат милионер и ужива во романтична врска, Мустафа Сандал веднаш со контра удар.Како што наведуваат турските медиуми, Мустафа Сандал отпатувал со синовите Јаман и Јавуз во Лондон. Таму секако се нашле во интересно женско друштво а фотките кои турскиот пеач ги објавил предизвикале бурни реакции во јавноста.

Од Лондон со љубов. Серел и јас после пријатната вечера – напишал Мустафа во описот на фотографијата со младата Серел Јерели (22) турска глумица и пеачка. Мустафа после разводот со Емина го напуштил семејниот дом.

View this post on Instagram

Not perfect

A post shared by SEREL (@sserelyereli) on

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *