Емина и Мустафа НЕ се заедно, но поради ова односот помеѓу нив се уште е беспрекорен

Емина Јаховиќ деновиве е во Истанбул. По разводот со Мустафа Сандал познатата босанска пејачка времето го поминува дружејќи се со своите пријателки и во најразлични активности со своите синови и семејството. Токму на еден таков настан во кој главната улога ја имаше нејзиниот син, Емина се сретна со својот поранешен сопруг. Тие и двајцата на социјалните мрежи објавија видео од истиот настан, по што можеме да заклучиме дека разводот не ги попречува да функционираат добро заради среќата на нивните деца што навистина е за пофалба.

Berberimiz @ayhankurt24 gerisi traş:))

A post shared by Mustafa Sandal Official (@mustafasandal24) on

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *