Елчин Сангу отворена: Овие серии не ми се допаѓаат и не ги гледам ни како гледач

Елчин Сангу, познатата актерка од турската серија позната кај нас како “Вљубениот Ерген” – “Kiralik ask”, и од филмот “Време за среќа” или “Mutluluk Zamani”, во едно неодамнешно интервју актерката изјави дека воопшто не сака и не и се допаѓа да интерпретира во драматични серии.Не само тоа, туку и како гледач не сакам да ги гледам, рече таа. “Сакам слатки приказни, кои ти даваат многу насмевка во лицето”, рече Елчин.
“Дури и филмовите што освоиле Оскар можеби не сум ги завршила гледајќи, едноставно: не ми се допаѓа драмата, ми се чини како трауматизирање на луѓето”. – заклучи актерката.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *