Елчин Сангу ги прекршува своите правилата! За прв пат, актерката…

Познатата актерка на “Вљубениот Ерген”, Елчин Сангу, се очекува да започне нов проект во улога на вампир. Невообичаен лик, но веројатно Елчин ќе знае како да го донесе убаво на екранот. Иако ова е потврдена вест, црвенокосата актерка воопшто не зборуваше за овој проект.

Генерално, Елчин има “непишано правило” според која не објавува фотографии на социјалните мрежи од филмови или серии каде што учествува, пред да започне со снимањето. Овој пат, самата актерка го прекрши ова правило. Преку нејзиниот пост на Твитер, таа го објави новиот проект преку фотографија на која пишува “Ви недостасував во екранот или не”. Во новата серија од Блу Тв, Елчин ќе дојде во улогата на Миас и ќе настапи заедно со Биркан Сокулу и Керем Бурсин.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *