Екслузивно: “Убавата Селанка” во затвор поради дрога!!!

Во акцијата што турската полиција ја превзеде вчера вечерта за апсење на група шверцери, откриено е дека и некои од познатите актери биле вклучени во оваа мрежа. Освен Чагатај Улусој, уште една актерка е уапсена. Станува збор за актерката која кај нас е позната како УБАВАТА СЕЛАНКА од истоимената серија, Гизем Карача. Исто така, кај неа беше пронајден кокаин и канабис во нејзина сопственост. И таа ја добила истата казна како и Чагатеј, односно 4 години затвор. Додека актерката е во притвор, се очекува за одлуката да биде поднесена жалба за евентуално намалување на казната.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *