Ексклузивно на Сител – доаѓа најгледаната семејна драма!

Eксклузивно на Сител стартува најгледаната турска серија за последните неколку години. Семејна драма што ќе ве закова повторно пред телевизиските екрани и преку која ќе ја доживеете магијата на една бескрајна љубов.Приказна која ги побива предрасудите и силно ги зближува вљубените души. Судбината ги водеше еден кон друг. Ќе постои ли некој кој може да ги раздели? Ќе постои ли сила што може да ја разниша нивната блискост?Наскоро на Сител стартува високобуџетната турска драма “Истанбулската невеста”. Нова серија за судирот меѓу традицијата и модерното време, за силната љубов осудена на омраза и строги семејни правила, за животот на една девојка која во бракот го доживува најдоброто… но и она, најлошото.


Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *