Една година пред да се омажи за Халит, Бергузар Корел или Шехерезад беше во врска со овој турски танчар (фото)

Aктерката Бергузар Корел пред да се омажи со Халит Ергенч , била во врска која траела година ипол. Романсата со турскиот танчар Тан Сагутурк не ја криеја од јавноста, а и ден денес може да се најдат нивни заеднички фотографии.За разлика од повеќето нејзини колеги, Бергузар е меѓу ретките кои имале врска со партнер кој не е актер. Сепак, на крајот својата љубов и верност таа му ја вети на колегата Халит Ергенч со кој се заедно и дома и пред камери, а од бракот имаат и син.
Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *