Еда Еџе: Не добив подарок за роденден

Прославувајќи го својот роденден, Еда Еџе рече: „Јас наполнив 30 години. Јас официјално пораснав пред вашите очи“. Познатата актерка изјави дека не добила роденденски подарок од никого.

https://www.hurriyet.com.tr/

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*