Еда Еџе зборуваше многу грубо, но без да го спомне Озан Гувен! (ВИДЕО)

Започнува снимањето за 4-та сезона од серијалот „Забрането јаболко“… Еда Еџе е исто така возбудена што повторно се врати во сетот. Славната актерка која го заврши одморот во Бодрум се врати во Истанбул. Познатата актерка која беше фатена од камери на улица беше запрашана за случајот на Озан Гувен и неговата поранешна девојка. Еда Еџе изјавила дека не сака да се случат вакви настани.

„Не ги познавам луѓето, но и не мора да ги познавам. Многу ми беше жал. Ние секогаш сме против насилството врз жените како и сите други жени. Ваквите случаи не и одговараат на оваа земја. Се надевам дека никогаш повеќе нема да видиме такво нешто“ – изјави актерката.

Еда Еџе рече: „Боли кога читам вакви случаи. Се надевам дека нашиот правосуден систем ќе го реши ова.

Интервјуто можете да го гледате на видеото …

https://televizyongazetesi.com/

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*