Еда Еџе го слави нејзиниот роденден на брод (ФОТО)

Еда Еџе го прослави својот 30-ти роденден во Бодрум со изненадување на Шевал Сем и Несрин Џавадзаде. Следниот ден замина на тура со својот лубовник Бужарахан Тунчер и неговите пријатели.

Очите ми се полни
За време на одморот во Бодрум, Еда Еџе на 30-тиот роденден наиде на убаво изненадување на Шевал Сем и Несрин Џавадзаде. Двете познати актерки и го честита роденденот со балоните во свои раце. Еда Еџе ги сподели своите фотографии со дуото на социјалните мрежи со белешка „Очите ми се полни кога ги гледам пред мене“.

Прекрасен ден
Следниот ден, Еда Еџе се качи на бродот со својот лубовник Бужарахан Тункер и нејзините пријатели.

https://www.hurriyet.com.tr/

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*