Еда Еџе го даде одговорот на нај лубопитното прашање во серијата „Забрането јаболко“!

Познатата актерка Еда Еџе воодушеви со нејзиниот изглед …

Тимот продолжи да снима за 4-та сезона од серијата „Забрането јаболко“, работејќи со интензивно темпо. Еда Еџе, од друга страна, дава информации и ја зголемува возбудата со своите постови од сетот.

Познатата актерка го покажа ѓерданот во последното видео што го сподели.
Актерката го најави и датумот на започнување на 4 сезона. Во моментов, фановите на Забрането јаболко најмногу прашуваат кога ќе биде објавена 75-тата нова епизода.

Еда Еце ги воодушеви сите свои обожаватели најавувајќи дека новата епизода од серијата ќе се емитува во понеделник, 7 септември. Таа ја даде добрата вест со следнава порака:

https://televizyongazetesi.com/

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*