Егзотична убавица: Запознајте ја Селма од „Нашата Дениз“ во приватноста (фото)

Таа е турска актерка која на само 29 годишна возраст постигнува голем успех во турската филмска индустрија и тоа само преку неколку улоги, особено онаа на Селма во серијата „Нашата Дениз“. Нејзиното вистинско име е Себхат Кумас и има дипломирано фотографија, а бидејќи тоа е нејзината примарна професионална љубов, Себхат обожава да фотографира, но и да ја фотографираат. Во продолжение погледнете ја во едно поинакво секси и женствено издание:

@aslblge

A post shared by Sebahat Kumaş (@sebahat_kumas) on

#tbt❤️

A post shared by Sebahat Kumaş (@sebahat_kumas) on

#cerenersoyevleniyor biz geliyoruz ❤️🙈

A post shared by Sebahat Kumaş (@sebahat_kumas) on

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*