Еве што Фахрије Евџен му забрани на Бурак за бременоста!

Познатиот турска актерка Фахрије Евџен, која го очекува своето прво дете со актерот Бурак Озџевит, одлучи да забрани одредени работи во куќата,работи што ќе ѝ дадат непријатности за време на бременоста. Весниците се полни со вести за идните родители на едно од најбараните бебиња во Турција. Таа постави неколку правила, кои Бурак мора да ги спроведе. Еден од нив беше тој да не користи дезодоранс или парфем затоа што Фахрие има проблеми со посебни мириси. Меѓутоа, новото правило сега е дека секој од нив треба да чита најмалку 10 детски книги за да научат како да се грижат и како да избегнат проблеми со своето дете. Бурак, од друга страна, ги откажал сите работни патувања или планирани настани за да остане близу до неговата сопруга. Двојката, исто така, покажа дека тие се многу суеверни, па затоа во текот на овој период, нивните излегувања биле многу ретки, бидејќи тие не сакат да бидат во очите на јавноста.Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*